Home Udalosti Pozvánka na obchodnú misiu do Jakarty - Trade Expo 2009
Pozvánka na obchodnú misiu do Jakarty - Trade Expo 2009 PDF Vytlačiť E-mail
Napísal Zuzana Suskova   
Štvrtok, 17 September 2009 15:59
Dovoľujeme si Vám ponúknuť možnosť zúčastniť sa na obchodnej misii do Indonézie na „The 24th Trade Expo Indonesia 2009“ v termíne od 26.novembra - 2.októbra 2009.
SIOK zároveň ponúka sprostredkovanie a zorganizovanie individuálnych obchodných stretnutí s konkrétnymi indonézskymi podnikateľmi podľa oblasti obchodného záujmu.

 

„The Trade Expo Indonesia“ je národná priemyselná kontraktačná výstava, ktorej sa zúčastňujú podnikatelia krajín celého sveta a počas ktorej indonézski výrobcovia prezentujú svoje produkty s cieľom nadviazania obchodnej spolupráce. Zastúpené sú oblasti ako potravinársky priemysel, poľnohospodárske produkty, chemický priemysel, automobilové komponenty, stavebné materiály,  ťažký priemysel, elektronika, IT, textil, šperky a doplnky, nábytok, bytové doplnky, bytový dizajn,  ručné vyrábané produkty (suveníry, dekorácie, umelecké diela) a pracovná sila.
 
Finančné náklady budú upresnené a zahŕňajú náklady za letenku, ubytovanie, transfery, rokovania, poplatok za účasť na výstave.

V prípade záujmu o účasť na obchodnej misii nás prosím kontaktujte na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. ( Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. ) najneskôr do 30. septembra 2009.

 

Anketa

Ktorá organizácia najviac podporuje obchodné vzťahy?
 

Kto je online

Aktuálne máme 2 hosťov prítomný

Hľadať