Home SIOK správy Obchodná misia v Indonézii 2009
Obchodná misia v Indonézii 2009 Vytlačiť E-mail
Novinky SIOK
Štvrtok, 12 November 2009 12:32

V dňoch 27.10.2009 až 1.11.2009 sa uskutočnila 2. obchodná misia do Indonézie, ktorej sa zúčastnili predstavitelia SIOK a zástupcovia firmy SEZ Krompachy.

Cieľom misie bola návšteva výstavy Trade Expo Jakarta 2009 ako aj rozvíjanie kontaktov, ktoré boli nadviazané počas obchodnej misie pred rokom, nadviazať na nové kontakty odporúčané ZÚ Indonézie na Slovensku a potvrdiť možnosť rozvoja rokovaní vo vytipovaných oblastiach potenciálnej spolupráce, resp. v prípade záujmu druhej strany zahájiť aj konkrétne obchodné rokovania.

Zásluhou pána veľvyslanca Štefana Rozkopala a aktívnej pomoci celého zastupiteľského úradu SR v Jakarte mala delegácia SIOK možnosť oficiálne, ale aj neformálne počas akcií zorganizovaných ZÚ SR v Indonézii, informovať  o stave, vývoji a zámysloch svojej činnosti vysokých funkcionárov Ministerstva zahraničných vecí,  Indonézskej obchodnej a priemyselnej komory (KADIN), Ministerstva obchodu, Ministerstva námorníctva a rybolovu, významných zástupcov médií a Štátnej plánovacej komisie.

Okrem toho a aj vďaka pomoci ZÚ Indonézskej republiky na Slovensku, sa podarilo zorganizovať rokovania so zástupcami cca. 20 firiem, ktoré zaujímajú významné miesto v indonézskej ekonomike.

 

Anketa

Ktorá organizácia najviac podporuje obchodné vzťahy?
 

Kto je online

Aktuálne máme 4 hosťov prítomný

Hľadať